Night at the Museum voor duizend leraren in NEMO Science Museum

NEMO opent vrijdag 14 april 2023 speciaal de deuren voor een gratis inspiratieavond voor leraren uit het primair onderwijs.

Tijdens Night at the Museum doe je inspiratie op over wetenschap en technologie en vieren we het 100-jarig jubileum van NEMO. Ga aan de slag met workshops, laat je verrassen door speciale demonstraties en geniet van muziek op het dak.

Neem je collega’s mee op ontdekkingstocht door het museum en doe samen verrassende experimenten. Het programma voor de avond bepaal je zelf. Bezoek de 5 verdiepingen van NEMO vol tentoonstellingen. Doe proefjes in het lab, maak een festivallampje of bouw je eigen maanbasis. Of kom bij NEMO-hoogleraar Maartje Raijmakers meer te weten over nieuwsgierigheid.

Night at the Museum wordt samen met ESERO NL georganiseerd. Bij de ESERO-workshops duik je in het thema ruimtevaart, onderzoek je de maan en bewonder je de sterrenhemel.

Praktische info

18.00 - 18.45 Inloop
18.45 - 19.00 Welkomstwoord
19.00 - 21.30 Kies je eigen workshops, lezingen en activiteiten
21.30 - 22.30 Feestelijke borrel op het dak van NEMO

Bekijk hier het programma en bestel je tickets

Online middagprogramma

Kun je er niet bij zijn in NEMO? Van 14.45 - 16.45 uur geeft NEMO in een online programma een voorproefje van Night at the Museum. Daarin vertelt de NEMO-hoogleraar over nieuwsgierigheid, ontdek je proefjes en demonstraties over ruimtevaart, en ontvang je digitaal lesmateriaal voor bij jou in de klas.

Bekijk hier de video van Night at the Museum 2022

VorigeHatha yogadocent, iets voor jou?
VolgendeZo leer je snel de namen van alle leraren en leerlingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter