Nieuwe methode Burgerschap: LEVEN IN NEDERLAND voor het MBO. Bekijk dit product of download een gratis proefpakket.

Onderwijsadvertentie Docentenplein - Adverteren voor het onderwijs

Adverteren op Docentenplein

Docentenplein is alweer 16 jaar actief (sinds 2001) en is hét medium om onderwijs gerelateerde producten te promoten. Denk hierbij aan lesmaterialen, lespakketten en vacatures.

Interesse in een advertentie op Docentenplein.nl? Stuur ons een mail via adverteren@docentenplein.nl. U ontvangt dan de mogelijkheden en bijbehorende tarieven z.s.m. per mail.

Docentenplein doelgroep

Docentenplein richt zich vooral op docenten uit het primair- en voortgezet onderwijs. Het merendeel van de bezoekers is dan ook werkzaam als docent in het PO of VO.

Docentenplein bezoekers

Docentenplein ontvangt maandelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers, en groeit na 16 jaar nog altijd. Maandelijks worden er door onze bezoekers meer dan 29.000 pagina's bekeken.

Daarnaast verstuurt Docentenplein maandelijks (m.u.v. schoolvakanties) een nieuwsbrief naar meer dan 4.000 geverifieerde e-mail adressen.

Advertentiemogelijkheden

Docentenplein biedt geïnteresseerden verschillende mogelijkheden om een product bij onze doelgroep onder de aandacht te brengen.

Banner in een sectie naar keuze

Een banner kan geplaatst worden in een sectie naar keuze. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden een banner te plaatsen in de sectie 'onderwijsnieuws'. De banner is dan zichtbaar op alle pagina's binnen de sectie, in dit geval de overzicht- en artikelpagina's. Het plaatsen van een banner kan al voor een maand. In deze maand garanderen wij dat de banner tenminste 5.000 keer getoond wordt. Voor de prijs die wij hiervoor rekenen hoeft u het niet te laten. Wij zijn namelijk al snel tot 10 keer goedkoper dan de concurrentie!

Artikel in de Docentenplein nieuwsbrief

De mogelijkheid bestaat om een artikel (advertorial) te plaatsen in de Docentenplein nieuwsbrief. Het artikel mag maximaal 150 woorden lang zijn en mag maximaal 2 uitgaande links bevatten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een afbeelding toe te voegen aan het artikel. De Docentenplein nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd naar meer dan 4000 geverifieerde e-mail adressen.

Vermelding in de aanbiedingen sectie

Hebt u een aan het onderwijs gerelateerde aanbieding? Dan bieden wij u de mogelijkheid deze te plaatsen op een persoonlijke pagina binnen de website. De aanbieding wordt dan zichtbaar in de aanbiedingen sectie op de website en u ontvangt een persoonlijke pagina voor uw product of dienst op Docentenplein. Groot voordeel hiervan is dat de persoonlijke pagina door Google wordt geïndexeerd op basis van de keywords die u opgeeft. Dankzij de uistekende reputatie van Docentenplein bij de verschillende zoekmachines, is de kans zeer groot dat uw persoonlijke pagina in de top 10 komt te staan. U trekt dus ook nog eens meer bezoekers op basis van zelfgekozen keywords.

Een aanbieding in de aanbiedingen sectie loopt voor minimaal een jaar. Dit is nodig om de persoonlijke pagina goed in de zoekresultaten te krijgen.

Advertentie in de startpagina carrousel

Direct opvallen? Plaats dan een carrousel advertentie op onze startpagina. Bezoekers van de website zien dan altijd als eerste uw advertentie.

Onderwijsvacature

Op Docentenplein wordt ook veelvuldig gezocht naar onderwijsvacatures. Hebt u een onderwijsvacature die u graag zou invullen? Plaats uw vacature dan op Docentenplein. Ook voor het plaatsen van een onderwijsvacature rekenen wij bodemprijzen. Daarnaast blijven vacatures staan totdat deze vergeven zijn. Docentenplein scoort zeer goed op de volgende vacatures:
- Vacature Lichamelijke Opvoeding (LO)
- Vacature roostermaker
- Vacature docent geschiedenis
- Vacature docent beeldende vorming
- Vacature vakleerkracht bewegingsonderwijs

Goede doelen korting

Adverteren voor een goed doel? Dan ontvangt u bij Docentenplein een korting van maar liefst 35% op de advertentietarieven.

Docentenplein tarieven adverteren

Interesse in een advertentie op Docentenplein.nl? Stuur ons een mail via adverteren@docentenplein.nl. U ontvangt dan de mogelijkheden en bijbehorende tarieven z.s.m. per mail.