Nieuwe methode Burgerschap: LEVEN IN NEDERLAND voor het MBO. Bekijk dit product of download een gratis proefpakket.

Onderwijs opleidingen en cursussen voor de onderwijsprofessional met ambitie

Onderwijs opleidingen en cursussen voor de onderwijsprofessional met ambitie

Wilt u uw kennis over de onderwijsmarkt vergroten en/of verdiepen? Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid biedt hiervoor diverse cursussen en opleidingen. Wij bieden opleidingen voor o.a. rekencoördinatoren, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, gedragsexperts, anti-pestcoördinatoren en talentbegeleiders. Maar ook voor verdiepende opleidingen op het gebied van financieel management, sociaal veilige school, toetsen, rekendiagnostiek of e-learning ontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres. Door een goede mix tussen theorie en praktijk bij onze opleidingen kunt u het geleerde direct toepassen binnen uw onderwijsinstelling.

Bekijk het volledige opleidingsaanbod

Nummer 1 in onderwijsopleidingen
Bij de onderwijs opleidingen van Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid staan altijd de nieuwste inzichten en trends centraal. Bovendien worden alle opleidingen ontwikkelt met professionele partners waaronder: Novilo, Edux, Via Vinci en Fontys. De docenten van de SBO opleidingen staan met hun voeten in de praktijk waardoor zij de theorie goed kunnen vertalen naar uw onderwijsinstelling.

Incompany mogelijkheden
Wilt u samen met uw collega's een opleiding volgen die op uw onderwijssituatie is aangepast? Dat kan! De incompany manager stelt voor u een uniek programma samen.
Bekijk de incompany mogelijkheden.