Wilt u uw kennis over de onderwijsmarkt vergroten en/of verdiepen? Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid biedt hiervoor diverse cursussen en opleidingen. Wij bieden opleidingen voor o.a. rekencoördinatoren, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, gedragsexperts, anti-pestcoördinatoren en talentbegeleiders. Maar ook voor verdiepende opleidingen op het gebied van financieel management, sociaal veilige school, toetsen, rekendiagnostiek of e-learning ontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres. Door een goede mix tussen theorie en praktijk bij onze opleidingen kunt u het geleerde direct toepassen binnen uw onderwijsinstelling.

Bekijk het volledige opleidingsaanbod

Nummer 1 in onderwijsopleidingen
Bij de onderwijs opleidingen van Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid staan altijd de nieuwste inzichten en trends centraal. Bovendien worden alle opleidingen ontwikkelt met professionele partners waaronder: Novilo, Edux, Via Vinci en Fontys. De docenten van de SBO opleidingen staan met hun voeten in de praktijk waardoor zij de theorie goed kunnen vertalen naar uw onderwijsinstelling.

Incompany mogelijkheden
Wilt u samen met uw collega's een opleiding volgen die op uw onderwijssituatie is aangepast? Dat kan! De incompany manager stelt voor u een uniek programma samen.
Bekijk de incompany mogelijkheden.

VorigeGratis lesmateriaal Dove self-esteem
VolgendeLasergraaf