Wens je zakenrelaties een fijne vakantie met deze gifts

De zomerperiode is volop aan de gang en dat betekent dat veel van jouw zakenrelaties op hun (welverdiende) vakantie gaan. Dit is voor jou als ondernemer een goed moment om ze even te laten weten dat je blij bent met jullie samenwerking. Om je op weg te helpen hebben we een paar leuke relatiegeschenken die je in de zomerperiode zou kunnen aanschaffen op een rijtje gezet!

Strandartikelen met opdruk

Bereid je klanten voor op een lekkere zomer aan het strand met leuke gepersonaliseerde strandartikelen. Je kunt in dit geval veel kanten op. Denk maar eens aan het laten bedrukken van zonnebrillen met het logo van je bedrijf of aan strandballen met je bedrijfsnaam erop. De bedrukte relatiegeschenken van Maxilia kunnen in dit geval goed van pas komen. Bij deze leverancier van relatiegeschenken vind je een groot aanbod aan zomerse gifts voor op het strand. Zelfs badlakens en parasols zijn verkrijgbaar met jouw unieke logo erop bedrukt. Of wat dacht je van een leuke strandtas met daarin kleine, zomerse items?

Customized dorstlessers

Met warm weer willen mensen genoeg kunnen drinken. Daar kun jij als ondernemer voor zorgen door in dorstlessende relatiegeschenken te investeren. Waterflesjes zijn altijd handig om bij je te hebben; het is niet voor niets dat mensen er altijd wel één in hun tas hebben zitten. Bedenk dan welke soort dorstlessers er het beste bij jouw onderneming past. Ga je voor gepersonaliseerde flesjes met water of kies je liever voor de Dopper, de duurzame waterfles? Voorgevulde waterflesjes zijn handig wanneer je ze bijvoorbeeld tijdens een vergadering of evenement wil uitdelen, maar Doppers of bidons gaan weer langer mee. Overweeg daarom goed wat er bij jouw bedrijf past!

Sport & outdoor relatiegeschenken

In de zomerperiode hebben mensen meer vrije tijd en zullen daarom graag meer tijd aan hun hobby’s besteden. Speel daarop in door in relatiegeschenken te investeren die te gebruiken zijn tijdens het sporten of bij outdoor activiteiten. Ook op dit gebied vind je veel relatiegeschenken met bedrukking waardoor er altijd iets bij zit wat bij jou en je bedrijf past. Denk maar eens aan sporttassen met logo, gepersonaliseerde zweetbandjes en springtouw met je bedrijfsnaam erop. Daarnaast zou je nog kunnen gaan voor bijvoorbeeld tennisballen met logo; het leuke is dat ze dan in een koker worden geleverd met jouw bedrijfsnaam erop bedrukt. Tip: stel eens een sportief pakketje samen dat je uitdeelt aan je werknemers. Dan kunnen zij ook genieten van een actieve zomer!

Zomers brievenbuscadeau

Deel jij als ondernemer niet geregeld relatiegeschenken uit, maar kies jij liever speciale momenten om je (potentiële) zakenrelaties in het zonnetje te zetten? Je kunt ook leuke brievenbuscadeaus met een zomers thema aanschaffen. Dit zijn kant-en-klare pakketjes die voorzien zijn van een bepaald thema en die je zo bij je favoriete klanten op de deurmat kunt laten vallen. Kies in de zomerperiode dan bijvoorbeeld voor een brievenbuscadeau met een barbecue- of strandthema. Je kunt natuurlijk ook zelf giftboxen aanschaffen en een leuk pakketje aanschaffen die je vervolgens opstuurt naar je klanten of uitdeelt wanneer ze bij je op kantoor zijn.

VorigeHet is belangrijk om met jongeren over crypto te spreken
VolgendeNuchtere studenten ervaren gevaren van alcohol op een tweewieler
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter