Dag van de Leraar: 5 oktober

Het is hoog tijd om alle leraren die zich elke dag inzetten voor de ontwikkeling van jongeren in het zonnetje te zetten. Zij verdienen aandacht en waardering. Daarom organiseren ‘Leraren maken het verschil!’ en Jaarbeurs op 5 oktober de Dag van de Leraar, een gratis evenement voor leraren in het Beatrixtheater in Utrecht.

Tijdens de coronacrisis en met het afstandsonderwijs is enorm veel van leraren gevraagd. Daar was veel flexibiliteit, creativiteit en veerkracht voor nodig, en dat hebben de docenten laten zien. Ondanks dat de werkdruk hoog is en alsmaar toeneemt en het werk in het onderwijs lang niet altijd makkelijk is, bouwen zij aan de maatschappij van de toekomst. En dat verdient waardering!

Programma
De Dag van de Leraar is een heerlijke en inspirerende middag in het Beatrixtheater, helemaal gratis. Sprekers en verrassende optredens zetten alle aanwezige docenten even flink in het zonnetje. Jan van Setten inspireert met zijn liefde voor het vak, leerlingen laten een fantastische show zien, en Steven Kazan geeft een komisch en verassend optreden. Natuurlijk zijn er allerlei heerlijke hapjes en drankjes en is er ruimte voor ontmoeting met collega’s. De Dag van de Leraar begint om 13.00 en eindigt om 17.30 uur.

Aanmelden voor leraren
Leraren kunnen zich vóór 17 september aanmelden voor de Dag van de Leraar. Uiterlijk 20 september wordt bekend gemaakt wie een plekje heeft veroverd voor dit evenement. Geïnteresseerden die extra kans willen maken om erbij te zijn op 5 oktober kunnen een video opnemen waarin zij vertellen waarom zij óf hun favoriete leraar deze dag echt niet mogen missen. Ook kunnen docenten collega’s uitnodigen om samen het evenement bij te wonen.

Het evenement is zowel voor het docentenvak als individuele leraren na dit zware jaar een bemoedigende steun in de rug.

Vorige3 redenen om als docent voor een sim only abonnement te kiezen
VolgendeVeilig naar school: let op deze zaken bij je auto
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter