Hoe vindt u een logistiek bedrijf in 2021?

Het kiezen van het juiste logistieke bedrijf in 2021 zorgt ervoor dat uw lading veilig en efficiënt internationaal vervoerd wordt, binnen een tijdsbestek van uw keuze. Vele factoren zullen uw beslissing beïnvloeden, zoals de staat van dienst van het bedrijf, de reputatie binnen de logistieke sector, prijs, de aandacht voor veiligheid en de kwaliteit van de dienstverlening. Door de logistiek uit te besteden aan een 3PL (Third Party Logistics) kunnen e-commerce bedrijven de order fulfilment automatiseren met diensten zoals warehousing, voorraadbeheer en order management. Marathon International (https://emarathon.eu/nl/internationaal-ftl-transport-en-expeditie/) heeft haar reputatie gebouwd op het begrijpen van en anticiperen op de behoeften van haar klanten, en biedt functies die bedoeld zijn om de verwachtingen van de e-commerce industrie te overtreffen.

Het aloude adagium "Tijd is geld" geldt vandaag de dag nog net zo als in het verleden. Het ophalen en afleveren van goederen moet binnen een vooraf overeengekomen termijn gebeuren, aangezien dit een impact heeft op de productie- en leveringsramingen van een bedrijf. Dit staat bekend als werken binnen het 'Just-In-Time Model'. Marathon International maakt haar belofte waar om op tijd te leveren, elke keer weer, door haar internationale logistieke transportnetwerk.

De lading kan bestaan uit alle soorten en maten, gewichten en niveaus van delicatesse, met de opname van gevaarlijke / gevaarlijke goederen een aparte categorie. Hoe dan ook, ze moeten allemaal efficiënt geladen worden. De transporteenheden van Marathon International kunnen dit allemaal en meer aan. De toevoeging van mobiele vorkheftrucks zorgt voor een nog efficiëntere belading van de goederen - zoals de mogelijkheid om bouwmaterialen direct uit de trucks te halen door hun professionele, gekwalificeerde en hoogopgeleide chauffeurs. Nog een voorbeeld van Marathon International die het logistieke proces stroomlijnt en tegelijkertijd de veiligheid en service verbetert.

De supply chains van vandaag zijn enorm complex, met veel bewegende delen. Alleen door te kiezen voor één van de beste logistieke bedrijven bent u in staat om de beweging van uw vracht bij elke stap op de voet te volgen. Bedrijven zoals Marathon International stellen u in staat om in real time uw voorraad en orderstatus te bekijken in hun op maat gebouwde, en strategisch gepositioneerde magazijnen.

Het doel van een goed presterend logistiek bedrijf is te streven naar steeds grotere verbeteringen van de efficiency. Deze verbeteringen manifesteren zich uiteindelijk als kostenbesparingen voor de klanten van e-commerce bedrijven. Dit stelt bedrijven in staat om concurrerend te blijven en te concurreren binnen veeleisende, lage marge industrieën. Het juiste logistieke bedrijf, zoals Marathon International, heeft technologieën in huis die inefficiënties signaleren en deze op voorhand wegnemen. Een goed voorbeeld hiervan zijn hun vrachtwagens die allemaal zijn uitgerust met geavanceerde telematicasystemen, die een constante GPS-monitoring bieden. Dit garandeert dat altijd de optimale verzendroutes worden genomen op basis van real-time informatie. Dit verlaagt de verzendkosten en de transittijden, wat uiteindelijk leidt tot een grotere klanttevredenheid en dus loyaliteit.

Het laatste stukje van de puzzel bij het kiezen van het beste logistieke bedrijf is het vinden van een bedrijf dat een uitstekende klantenondersteuning van wereldklasse biedt. Het is essentieel voor een ondernemer om 24/7 op zijn logistieke partner te kunnen vertrouwen. Bij Marathon International werkt een toegewijd team van accountmanagers de klok rond aan een vlotte uitvoering van al uw orders. Dit alles met inachtneming van de hoogste graad van professionaliteit, zodat u verzekerd bent van de beste service tegen een optimale prijs.

VorigeWaarom doorstuderen als leerkracht interessant is
VolgendeKettingzaag onmisbaar op het werkterrein
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter