De juiste tas en de perfecte bh

Een drukkend gevoel op uw lichaam, last van uw rug? Het komt nogal eens voor dat mensen lichaamsklachten verkrijgen door het selecteren van het verkeerde kledingstuk of het verkeerd gebruiken van een gebruiksartikel. Maar liefst 80% van de vrouwen kiest wel eens een verkeerde bh-maat. Dat is best wel veel, vind u ook niet? U heeft een tas gekocht maar deze past totaal niet bij uw lichaams formaat of de gelegenheid. What to do?

Hoe is de prijs en kwaliteit?
Voordat u gaat shoppen, bepaal een budget. Bepaal tevens voor welk kwaliteitsniveau u kiest. Een designer merk gaat u meer geld kosten dan een product van een grote retailer. Investeer in het juiste materiaal, hoe intensief gaat u het product gebruiken? Niet zo vaak, kies dan een goedkoper product van wellicht mindere kwaliteit.

Past het bij uw leefstijl?
Bent u iemand die een hoop sport? Ga dan voor een sport bh met voorsluiting. Bent u iemand die altijd een hoop spullen versleept? Ga dan voor een grote shopper. Bent u een zakenman, ga dan voor plevier tassen. Heeft u niet zoveel opbergruimte nodig, ga dan voor een kleinere tas.

Staat het goed bij uw postuur?
Wat staat het mooist bij uw figuur? Hieronder staan een paar styling tips. Maar kies vooral iets waar u zelf heel blij van wordt!
- Breder bovenlijf: Zorg dat het accent op uw onderlichaam komt te liggen.
- Veel rondingen? Kies voor een product met rechte lijnen.
- Weinig rondingen? In dit geval staat een opvallend product met accenten mooi.
- Bredere heupen? Leg de nadruk op uw taille.

Hoe ziet uw kledingkast er momenteel uit?
Kijk voordat u besluit te gaan shoppen even snel in uw kledingkast. Vaak bent u zich er niet bewust van wat u allemaal al hebt. Ga voordat u wat koopt even na of u niet al een vergelijkbaar product heeft. Het is zonde van uw geld om twee dezelfde items te bezitten.

Shop online
Thuis gemakkelijk vanachter uw pc of laptop een leuk item verkrijgen en deze direct delen met uw vrienden/vriendinnen. Onderzoek via andere websites of forums wat het beste bij u past en hoe anderen erover denken en het artikel ervaren. Verkrijg toegang tot een gigantische wereld aan aanbod van artikelen zonder er ook maar een stap voor buiten de deur te hoeven zetten. Is een artikel niet goed? Retourneer deze en binnen no-time beschikt u over een nieuw bij uw passend en juist product waar u nog jaren plezier van zult hebben.

VorigeNOS Jeugdjournaal Kinderpersconferentie
VolgendeJuist nú: kennis opfrissen en gratis online bijleren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter