Gebruik de nieuwste Samsung ook voor thuiswerk doeleinden

Zowel voor docenten, als voor leerlingen was 2020 een vreemd jaar. Er werd voor het eerst vanuit huis gewerkt, waarbij leerlingen op afstand uitleg kregen over de verschillende onderwerpen. Aardrijkskunde, rekenen en taal werden toegelicht via een online Teams-sessie of bijvoorbeeld een korte instructievideo. Niet alleen is het veel minder leuk dan een fysieke les, ook was het voor veel docenten aanpoten om de technologie onder de knie te krijgen.

Nu er ook in 2021 vanuit huis gewerkt wordt, is het zaak om te kijken naar opties om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een van de opties die je hebt, is de investering in de nieuwste Samsung Galaxy S21. Dit artikel vertelt je waarom het toestel zo populair is onder docenten.

Goede camera voor het opnemen van video’s
Het opnemen van instructievideo’s is het meest eenvoudig, wanneer je dit met je telefoon doet. Geen ingewikkelde software op de computer en geen uitgebreide spiegelreflexcamera’s op tafel. Je wilt dat het voor kinderen duidelijk is, wat er op een blaadje of bijvoorbeeld in het boek staat. Zorg er daarom voor, dat de camera die je gebruikt kwalitatief voldoende is. Met name de Samsung Galaxy S21 Ultra, welke halverwege januari uitgebracht werd door het Zuid-Koreaanse bedrijf, heeft een zeer goede camera. De camera is verbeterd ten opzichte van het model dat in 2020 op de markt kwam.

Lange accuduur om vragen te kunnen blijven beantwoorden
Niet alleen de goede camera in met name de Galaxy S21 Ultra is een reden om voor de nieuwste Samsung te kiezen. Denk ook aan het feit, dat de accu van deze toestellen verbeterd is. De capaciteit is nog groter geworden, waardoor je de telefoon langer kan blijven gebruiken zonder deze tussentijds op te moeten laden. Bij oudere modellen moest dit vaak al aan het begin van de middag, als je hier meerdere keren mee telefoneerde. Denk aan ouders die vragen hebben over het presteren van hun kind, kinderen zelf die met vragen zitten over de lesstof, enzovoorts.

Apps downloaden om meer uit je lessen te halen
Een derde reden om voor de Samsung Galaxy S21 te kiezen, is de razendsnelle processor in dit model. Deze processor stel je in staat om meer uit VR- en AR-toepassingen te halen. Iets waarmee het bijvoorbeeld mogelijk is om door een virtuele oude stad te wandelen. Op deze manier haal je nog meer uit de lessen die je de kinderen biedt.

VorigeVijftig organisaties roepen kabinet op te zoeken naar alternatieven voor schoolsluiting
VolgendeBijles economie, verruim uw economische kennis
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter