Woning aan de straatkant? Zo creëer je extra privacy in de woonkamer

Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie van Inhuis Plaza te kiezen voor jouw behoeften, want ook al is de zon goed voor de ziel, te veel zonneschijn kan zorgen voor een ongemakkelijke warme omgeving, ongewenste schittering op je TV en het verbleken van je meubels. Deze blog gaat in op hoe je de kleine hoeveelheid zonlicht die overblijft kunt controleren door middel van luxaflex en rolluiken, terwijl je je privacy houdt van nieuwsgierige buren of mensen die langslopen.

Laat het licht binnen met Luxaflex van Inhuis Plaza
Voor degenen onder ons die zoveel mogelijk licht binnen willen krijgen voordat de regenachtige dagen en donkere nachten aanbreken, zal het kiezen van lichtgekleurde luxaflex en gordijnen voldoende zonneschijn naar binnen laten filteren, terwijl ze de ogen buiten houden. Voile gordijnen, brede lamellengordijnen en luxaflex in een lichte kleur zijn een goed uitgangspunt.

De brede luxaflex zorgen voor meer licht in de kamer. Dit geeft je een beter zicht op de buitenwereld. Als je kamer donker en somber is, dan kun je met de luxaflex elk grammetje zonlicht opvangen. De metalen lamellen versterken het licht dat het raam binnenkomt.

Een andere stijl die perfect is voor degenen die de zon aanbidden, zijn houten. Ze zullende volle zonnestralen wegnemen, terwijl ze toch een overvloed aan licht in huis toelaten. In gesloten toestand verspreidt de hoogwaardige, vrijwel transparante luxaflex het licht dat de ruimte overdag vult. Zo zijn bijvoorbeeld deze luxaflex van Inhuis Plaza ideaal als je meubilair, meubels en vloeren wilt beschermen tegen beschadiging door sterk en hard zonlicht.

Blokkeer het licht met rolluiken van Inhuis Plaza
Als de zon je problemen bezorgt, zijn rolluiken ideaal om het licht tegen te houden. Veel ramen of kamers op het zuiden zullen vaak zon hebben, dus als je investeert in deze rolluiken zal er minder licht doorlaten en krijg je extra privacy.

Er is niets erger dan wakker worden door de vroege ochtendzon, dus als je huidige gordijnen niet effectief genoeg zijn om het licht te verduisteren zijn rolluiken een opties. Er zijn altijd momenten in de dag dat je de dingen zo donker of privé mogelijk wilt houden, dus rolluiken zijn de ideale investering.

Rolluiken zijn geweldige keuzes als je het licht wilt buitensluiten. Inhuis Plaza biedt aanbiedingen voor iedereen, of je nu luxaflex wilt die het licht binnenlaten, of rolluiken die het licht geheel blokkeren. We hebben een overvloed aan verschillende stijlen om uit te kiezen, in een verscheidenheid aan kleuren en stoffen. Waarom kijk je niet even op Inhuis Plaza?

VorigeErgonomie op school? Kies de juiste bureaustoel!
VolgendeDe kelder inrichten als extra leefruimte? 4 tips!
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter