Super-prof: het platform waar je bijles kan krijgen en geven

Als docent zal je regelmatig achterstanden signaleren bij leerlingen. Het ene kind kan een bijles wiskunde goed gebruiken, terwijl een andere leerling baat heeft bij een extra les Nederlands of Engels. Voor deze leerlingen kan huiswerkbegeleiding op Superprof de uitkomst bieden. Dit internationaal opererende platform biedt bijlessen aan in een groot aantal landen wereldwijd. Ook in Nederland groeit het platform inmiddels flink. Het platform biedt leerlingen de mogelijkheid bijles te krijgen. Daarbij hebben docenten en bijvoorbeeld studenten hier de kans om hun passie voor een bepaald vak of onderwerp te delen.

Werkwijze van dit online platform
Het platform werkt zowel voor leerlingen, als voor docenten op een heel intuïtieve wijze. Het leuke aan het platform is dat leerlingen bijles krijgen van echte docenten en studenten. Vergelijk dit platform zodoende niet met de vele apps en websites waarop leerlingen losse oefeningen vinden om hun vaardigheden in bepaalde vakken te verbeteren. Het feit dat de bijles door docenten en studenten gegeven wordt, maakt dat leerlingen individueel begeleid kunnen worden. Iets wat zeer wenselijk is, wanneer een leerling veel moeite heeft met bepaalde vakken.

Bijles in verschillende vakken
Momenteel worden bijlessen aangeboden voor vakken als Engels, Nederlands, Rekenen, Wiskunde en Aardrijkskunde. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld lessen voor het spelen van gitaar of piano te volgen via dit platform! Nadat een leerling een onderwerp geselecteerd heeft, kan deze zoeken naar bijlesdocenten in of rondom zijn of haar woonplaats. Het feit dat het platform sterk aan het groeien is, maakt dat je rond iedere grote plek tal van inspirerende en enthousiaste bijlesdocenten vindt. De verschillende docenten hebben ieder een foto van zichzelf toegevoegd aan hun profiel. Het maakt dat je direct een beeld krijgt van de docent. Wel zo prettig, wanneer je binnenkort een bijles inplant!

Een gratis eerste proefles bij veel docenten
Fijn aan dit platform voor bijlessen in verschillende vakken is dat leerlingen bij veel bijlesdocenten een gratis eerste proefles in kunnen plannen. Het biedt hen de gelegenheid om kennis te maken en te kijken of er een match is. Een leerling moet zich prettig voelen bij de docent en het idee hebben, dat deze docent hem of haar echt iets bij kan leren! Alleen dan zal het effect van de bijlessen merkbaar zijn. Mocht er na de eerste les geen klik zijn, dan kan een leerling naar een andere student of docent zoeken.

VorigeKinderen krijgen zeggenschap over nationaal buitenspeelbeleid
VolgendeLabels printen op school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter