Schooltv: De 10 leukste titels per basisschoolgroep

Het zat er al aan te komen; de scholen blijven nog even dicht.. Gelukkig blijft Schooltv gewoon open! Dus ben je thuis met je kind en geef je les vanuit huis? Of werk je in het onderwijs en geef je les op afstand? Geen nood, Schooltv.nl is er voor jou. We hebben een top 10 samengesteld van onze leukste en meest leerzame afspeellijsten, programma’s, films en quizzen per basisschoolgroep. Normaal voor in de klas, maar net zo makkelijk voor thuis.

Nu iedereen wordt geadviseerd zoveel mogelijk thuis te blijven, zal de dagelijkse schermtijd voor veel kinderen toenemen. Gelukkig kan dat ook op een verantwoorde manier. Op Schooltv.nl/thuis vind je de Thuis Top 10; de 10 leukste en meest leerzame programma’s, afspeellijsten en quizzen op Schooltv per groep. Maar ook korte en langere kinderfilms van eigen bodem. Of neem een kijkje bij de informatieve ontdekplaten, die je op een speelse manier een hoop leren over de wereld, ons lichaam, de Tweede Wereldoorlog en meer.

Bekijk de Thuis Top 10 op Schooltv.nl/thuis

Ook handig
Het online platform van Schooltv is voor iedereen vrij toegankelijk én altijd reclamevrij. Dus voor zowel docenten als ouders een handige ondersteuning bij onderwijs vanuit huis.

En wist je dat je via 'Mijn Schooltv' ook eenvoudig zelf afspeellijsten kunt maken en delen? Bekijk in deze korte video hoe dat moet. Nog niet zo bekend op Schooltv.nl? Deze introductievideo maakt je snel wegwijs.

VorigeDocenten en studenten Verpleegkunde ingezet bij coronabestrijding
VolgendeScholen dicht tot en met de mei vakantie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter