Koffiebekers inkopen voor basisschool (lerarenkamer)

De lerarenkamer is een belangrijke ontmoetingsplaats op basisscholen. Hier wordt lief en leed met elkaar gedeeld, ook vinden hier belangrijke vergaderingen plaats. Daar hoort koffie bij, het liefst in een koffiebekertje uitgeschonken. Waar kan ik koffiebekers inkopen? Is er een bedrukking mogelijk? Hoe kan ik koffiebekers het best opslaan? Daar krijg je in dit artikel een antwoord op.

Waar kan ik koffiebekers inkopen?
Koffiebekers kun je op allerlei locaties inkopen. Zo kun je onder andere bij groothandels terecht en is het mogelijk om koffiebekers online in te kopen. Via het internet zijn koffiebekertjes vaak een stuk voordeliger. In dat geval hoeft er immers niet in een duur pand geïnvesteerd te worden en kan de opslag of productie van koffiebekers op een goedkopere locatie plaatsvinden. Vergelijk een aantal leveranciers en kies vervolgens welke optie het best past.

Is er een bedrukking mogelijk?
Het bedrukken van koffiebekers maakt het mogelijk om iets meer van de eigen huisstijl en eventueel ook een bedrijfslogo te laten zien. Wil je een eigen boodschap delen? Daar kan een uniek design voor worden gemaakt. Dit doe je met een bedrukking in een beperkt aantal kleuren of een multi colour bedrukking. Door middel van een multi colour bedrukking is er grafisch gezien veel mogelijk. Door middel van een beperkt aantal kleuren is het voordeliger om tot een bedrukking te komen. Houd er rekening mee dat dit principe kan afwijken op basis van de oplage waarin bedrukt wordt. Bij kleinere oplages is het soms voordeliger om voor een multi colour bedrukking te gaan.

Hoe kan ik koffiebekers het best opslaan?
Koffiebekers kun je zelf opslaan en soms kunnen koffiebekers bij de fabrikant worden opgeslagen. Op deze manier wordt veel opslagruimte bespaard en kunnen er indien dat nodig is koffiebekers worden uitgestuurd. Vaak worden hierbij grotere bestellingen geen kosten voor gerekend.

Koffiebekers inkopen bij Goedkopekoffiebekers.nl
Koffiebekertjes kun je op een eenvoudige manier inkopen via Goedkopekoffiebekers.nl. Hier kun je direct een bestelling te plaatsen en eventueel in combinatie met een grafisch ontwerp. Dit ontwerp kan een grafisch ontwerper voor je maken of je kunt zelf een ontwerp aanbieden. Goedkopekoffiebekers.nl denkt graag met je mee als het om de productie, het transport en de eventuele opslag van koffiebekers gaat. Zo ontzorgen zij tal van bedrijven en organisaties zoals basisscholen. De ideale manier om dit soort randzaken snel op te lossen en er zit nauwelijks werk aan het bestelproces.

VorigeDit moeten mensen weten die naast hun studie een bedrijf opzetten
VolgendeTekort aan hulpouders in het basisonderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter