Tot nog toe leverden scholen uiterlijk drie werkdagen voor de aanvang van het CE hun schoolexamencijfers aan bij BRON. Met ingang van het examenjaar 2017-2018 moeten de schoolexamencijfers uiterlijk tien werkdagen vóór het CE worden aangeleverd in BRON.
De aanlevering van schoolexamencijfers moet uiterlijk 30 april 2018 gebeuren aan Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), door middel van het onderwijsnummer via ' Mijn DUO' (voorheen de beveiligde site). De aangeleverde gegevens kunnen tot uiterlijk drie werkdagen voor de aanvang van het CE nog veranderd worden, daarna alleen nog met toestemming van de inspectie.

VorigeKinderfeestje of schoolreisje naar de Winterefteling?
VolgendeiEducate - het onderwijscongres voor leerkrachten en docenten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter