Op zoek naar een geschikte schoolreis in de winter? Neem dan zeker de Winter Efteling in overweging. Dit pretpark is gedurende het gehele koude seizoen geopend, met speciale extra attracties, evenementen en bezienswaardigheden. Het grootste voordeel zijn de minder lange wachtrijen in vergelijking met de drukke zomerperiode.

Een schoolreisje naar de Efteling is een prijzige aangelegenheid, echter via verschillende websites krijgt u hoge korting winter Efteling. De korting komt tot stand doordat er online tickets worden aangeschaft waar altijd een prijsreductie bij hoort. Daarnaast bieden deze websites een overzicht met de populairste en meest recente kortingsacties, die met name voor grote groepen erg interessant kunnen zijn. Met een tientje korting per kaartje, tikt dit al snel een mooi bedrag aan. Dit geldbedrag kan dan weer besteed worden aan het vervoer van de schoolreis bijvoorbeeld.

De winter Efteling is de speciaal ingerichte thema editie van de Efteling, het pretpark met jaarlijks de meeste bezoekers van de BeNeLux. Vanaf 13 november is het attractiepark speciaal omgetoverd tot een magische seizoensgebonden wereld. Dit duurt tot en met 31 januari 2018 en wordt in principe elk jaar herhaald. Tijdens deze editie zijn er onder andere vreugdevuren, een ijsbaan, langlaufbaan en is er live entertainment.

Er zijn dusdanig veel attracties te bezoeken op een dag, dat dit bij uitstek een geslaagd kinderfeestje en/of schoolreisje zal zijn. Voorbeelden van zeer populaire en gave attracties zijn:
- Joris en de draak; een houten achtbaan die duizelingwekkende snelheden kan bereiken
- De Vliegende Hollander; een waterachtbaan met speciale effecten
- De nieuwste attractie; Symbolica; een sprookjesachtige rustige attractie

In de wintereditie van de Efteling kan er daarnaast geschaatst worden, er kan aan Langlaufen worden gedaan en er is natuurlijk warme chocolademelk met slagroom ter beschikking!

Bezoek nu: www.wintereftelingkorting.nl

VorigeMakersevenementen in het onderwijs
VolgendeAanleverdata schoolexamencijfers eerder vanaf het schooljaar 2017/2018
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter