Wil jij het plezier in je werk vergroten? Bezoek dan iEducate en laat je inspireren door 8 top sprekers uit het onderwijs, neem deel aan interactieve workshops en bezoek het belevingsplein met leuke start-ups en bedrijven.

Meesterschap, werkgeluk en innovatie staan centraal op dit unieke onderwijscongres.

Samen met een groot aantal organisaties zijn wij partner van iEducate, het onderwijscongres voor alle docenten en leerkrachten in Nederland. Op deze dag leer jij hoe je nog meer de regie kunt pakken binnen jouw school, in de klas en over jouw werkgeluk.

Hoe ziet het onderwijs van de toekomst er uit? Hoe kun je jouw persoonlijk meesterschap vergroten en hoe blijf je gelukkig voor de klas? Antwoorden op deze vragen, workshops, topsprekers, start-ups en meer, vind je op dit congres.

We geven als partner van iEducate iedereen een promotiecode voor 70 euro korting. Wees er snel bij want vol = vol. Je kunt deze kortingscode tot 1 november vermelden bij je aanmelding.

Promotiecode: IEDUDOCENTENPLEIN2018

Inschrijven met promotiecode en meer informatie op: www.i-educate.nl