Een schoolreisje naar de dierentuin is een leuke belevenis. Het biedt naast heel veel plezier ook nog eens een heel leerzaam dagje uit. Je komt namelijk van alles te weten over verschillende dieren en krijgt antwoord op vragen zoals: wat is de natuurlijke leefomgevingen en waaruit bestaat het dagelijks voedsel? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens een bezoek aan de dierentuin. Het organiseren van een schoolreisje vergt de nodige voorbereiding. Wil je naar de dierentuin. Kijk dan altijd even of je korting kunt krijgen. Een handige site is DierentuinKorting.nl, met een overzicht van alle lopende acties van de grootste dierentuinen in Nederland.

Een schoolreisje naar de dierentuin met groepskorting
Bij een schoolreisje naar de dierentuin kun je gebruik maken van groepskorting. De meeste dierentuinen geven bij wat grotere groepen korting op de entree prijzen. Wil je zeker weten dat je deze korting kunt gebruiken? Neem dan even contact op met de desbetreffende dierentuin voordat je het schoolreisje gaat plannen. Dan weet je precies hoe hoog de korting is en of deze ook geldig is op de dag dat het schoolreisje gepland staat.

Een speciaal tarief,korting of programma voor schoolreisjes naar de dierentuin
Er zijn veel dierentuinen die naast groepskorting ook andere kortingen aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een speciaal gereduceerde entreeprijs voor schoolreisjes. Daarnaast bieden sommige dierentuinen ook een speciaal dagprogramma aan voor schoolreisjes. Een onderdeel van het programma kan bijvoorbeeld een rondleiding door een dierenverzorger zijn of het voeren van de dieren. Meestal zit er bij dit dagprogramma ook nog iets van eten of drinken. Het is eigenlijk een speciaal samengesteld programma voor schoolreisjes naar de dierentuin met een educatief tintje maar ook met een leuke korting.

Een schoolreisje naar de dierentuin met korting
Ben je bezig om een leuk schoolreisje naar een dierentuin te organiseren? Wellicht weet je al welke dierentuin het gaat worden. Informeer daarom vooraf gewoon eens wat de mogelijkheden precies zijn voor een schoolreisje naar deze dierentuin met korting. Wie weet kan deze dierentuin je nog een ander soort korting geven of komen ze nog met een ander leuk aanbod om het schoolreisje nog iets goedkoper te maken. Een schoolreisje naar de dierentuin moet gewoon leuk en leerzaam zijn, maar vooral ook betaalbaar. Om dit te kunnen blijven organiseren is het altijd wel heel fijn om uit te zoeken hoeveel en waarop je precies korting kunt krijgen.

VorigeOperatie Regels Ruimen op scholen
VolgendeEen succesvolle CV opstellen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter