Platform 2032 zoekt basisschoolklassen (groep 7 of 8) die mee willen werken aan een brainstormsessie over de toekomst van het onderwijs. Een brainstormsessie duurt twee uur en wordt geleid door een speciaal getrainde middelbare scholier, de ‘Adviesvanger’ genaamd.

De gesprekken in de klassen worden gepland in mei en juni, uiteraard in overleg met de school. Vindt u het leuk om een Adviesvanger op school uit te nodigen voor een brainstormsessie? Neem dan contact op via info@onderwijs2032.nl of telefonisch via 070-3499605.

Zelf aan de slag
Leerkrachten kunnen ook zelf met hun leerlingen in gesprek gaan over de toekomst van het onderwijs. Om dat gesprek te structureren, heeft Platform Onderwijs2032 vragensets ontwikkeld.

Meer info
Meer info over de activiteiten van Platform Onderwijs2032 is te vinden op Onderwijs2032.nl.

Vorige830.000 euro voor open en online onderwijs
VolgendeVeel kinderen met honger naar school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter