De afnameperiodes van de Centrale Einddtoets primair onderwijs voor het schooljaar 2015-2016 zijn vastgesteld. Het reguliere afnamemoment voor de papieren Centrale Eindtoets start op dinsdag 19 april. Ook is het mogelijk een digitale toets af te nemen. Voor het inhaalmoment is het een digitale toets.

De Centrale Eindtoets wordt afgenomen op drie aaneensluitende schooldagen, in 3 dagdelen. In het schooljaar 2015–2016 zijn de onderdelen taal en rekenen van de Centrale Eindtoets verplicht; het onderdeel wereldoriëntatie is facultatief.
Leerlingen die de Centrale Eindtoets niet of gedeeltelijk hebben gemaakt, kunnen de toets inhalen tijdens het inhaalmoment. Tijdens het inhaalmoment is er geen mogelijkheid tot het toetsen van wereldoriëntatie.

In het hieronder te downloaden schema zijn de afnameperiodes aangegeven van de reguliere afnameperiode en het inhaalmoment.

VorigeWint uw school dit jaar de Museumeducatie Prijs van 50.000?
VolgendeEindexamens beginnen voor ruim 200.000 leerlingen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter