Inschrijven voor de koningsspelen 2015

Vanaf 5 januari kunt u uw school inschrijven voor de Koningsspelen 2015 via de website www.koningsspelen.nl. Het is belangrijk dat u zich inschrijft, zodat wij u van de juiste informatie en materialen kunnen voorzien. Ook als u voorgaande jaren hebt meegedaan is het belangrijk dat u zich toch weer inschrijft. Wij hopen ook dit jaar weer het nodige te kunnen faciliteren met onze partners.

Koningsontbijt en Koningssportdag
Net als voorgaande edities, wordt er een gratis Koningsontbijt voor alle kinderen gefaciliteerd, bestaande uit een mix van gezonde en feestelijke ontbijtproducten. Wederom mogelijk gemaakt door Jumbo en haar leveranciers.

Kinderen voor Kinderen maken weer een nieuw lied en nieuwe dans, zodat alle deelnemende kinderen een muzikale warming-up kunnen doen voor de sportdag. Deze Koningssportdag kunt u naar eigen vrijheid invullen, waarbij de kinderen hopelijk lekker actief en sportief bezig gaan.

Guiness World Record
Wij hebben al veel vragen ontvangen over het wereldrecord. Is het gehaald of niet? Natuurlijk hebben wij een wereldrecord gevestigd met meer dan 1,1 miljoen kinderen die gelijktijdig gedanst en gezongen hebben. In ieder geval officieus! Helaas hebben wij nog altijd geen antwoord ontvangen van het Guiness World Record kantoor in New York of het ook officieel wordt goedgekeurd.
Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons die stellen via het contactformulier op onze website.

VorigeInzicht in krimp met de Transitieatlas
VolgendeOuders in nood door betaling schoolgeld
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter