De leerlingen van openbare basisschool De Tweesprong in Breda moeten het vanaf maandag een tijdje doen zonder tablets. Dieven hebben tijdens een inbraak in de kerstvakantie 52 van de tablets gestolen die in de lessen werden gebruikt.

De politie heeft nog niemand aangehouden, maar weet wel dat de daders binnen zijn gekomen via de achterkant van het schoolgebouw aan de Kapelstraat.

Veel plezier zullen de inbrekers overigens niet hebben van de gestolen tablets. Van de 52 geroofde apparaten zijn er maar vijf geschikt voor internet. De rest van de tablets is buiten het netwerk van de school niet te gebruiken. "De daders kunnen daar dus niets mee," meldt de politie.

Tips?
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen of mensen die informatie hebben over deze inbraak op zich via 0900 – 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

VorigeScholen vrezen massaal afhaken overblijfkrachten
VolgendeInzicht in krimp met de Transitieatlas
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter