Hoe ontstond de eerste computer?

Op woensdag 9 april organiseert NEMO Leerkrachtenclub weer een gratis studiemiddag voor leerkrachten. Het programma start met de interactieve lezing ‘Hoe ontstond de eerste computer’ door professor dr. Paul Klint (Software Engineering, Universiteit van Amsterdam). In verschillende workshops wordt aandacht besteed aan onderzoekend en ontwerpend leren. U doet inspiratie op en krijgt handreikingen om zelf met wetenschap en techniek in de klas aan de slag te gaan. Na afloop gaat u met een map vol kant-en-klare lesideeën naar huis.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan via www.e-nemo.nl/studiemiddag waar tevens het uitgebreide programma te vinden is.

Over de NEMO Leerkrachtenclub
De NEMO Leerkrachtenclub, speciaal opgericht voor het primair onderwijs, bestaat sinds 2007 en heeft rond de 2000 leden. Zij profiteren van allerlei voordelen en extra’s. Aanmelden kan via www.e-nemo.nl/leerkrachtenclub

VorigeBeschikbare eindtoetsen voor het basisonderwijs
VolgendeLobby-update: extra geld voor onderwijsonderzoek uit Herfstakkoord middelen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter