Tot en met vrijdag 11 april kan iedereen zijn of haar favoriete leraar aanmelden voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2014 via www.deleraarvanhetjaar.nl. Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury een winnaar voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs. Op zaterdag 4 oktober worden in het kader van de Dag van de Leraar de winnaars bekend gemaakt. Deze vier bijzondere of inspirerende leraren zijn dan een jaar lang ambassadeur voor alle leraren in Nederland.

Op dit moment is Tingue Klapwijk van Montessorischool Valkenbos, Den Haag Leraar van het Jaar voor het basisonderwijs en Rijan van Geene van Visio Onderwijs, Breda voor het speciaal onderwijs. Rinda den Besten, voorzitter PO-Raad, heeft beiden op hun scholen bezocht en met hen gesproken over hun bijzondere ervaringen als Leraar van het Jaar. Ze hebben interessante mensen ontmoet, veel gesprekken gevoerd en overal mogen meepraten over het onderwijs en het vak leraar.

VorigeSteeds minder basisscholen zijn (zeer) zwak
VolgendeLerarenbeurs aanvragen vanaf 1 april
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter