Een pakketje gestolen examens van het Ibn Ghaldoun was rond de 200 euro waard. Dat maakte verdachte Annas B. bekend toen hij door de rechter werd ondervraagd over zijn rol in de examenfraudezaak.

Uiteindelijk zei Annas geen geld voor de examens te hebben ontvangen, twee andere scholieren zouden dat geld wel hebben gekregen. Hoeveel examens er zijn verkocht, werd tijdens de zitting niet duidelijk. Op de vraag van de rechter hoeveel examens je voor 200 euro kreeg, antwoordde Annas: 'Allemaal.'

Uit het politiedossier zou blijken dat verdachte Kamal el B. de examens ook wel voor minder verkocht. Tegenover de rechter wilde hij op dergelijke vragen niet antwoorden. Ook over andere zaken gaf hij geen antwoord. Hij verwees voor vrijwel alles naar zijn advocaat die daar in een later stadium op terugkomt.

Vorige'Ibn Ghaldoun leerlingen stonden boven de wet'
VolgendeOM eist taakstraffen voor examendiefstal
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter