Leerlingen die u bevragen over liefde, relaties en seksualiteit. Jongeren die elkaar uitschelden voor homo of slet. Hoe gaat u daar als docent mee om? En hoe doen andere docenten dat? Doe mee aan de landelijke enquête van Rutgers WPF onder docenten van het voortgezet onderwijs.

Met deze enquête bestaande uit 11 vragen helpt u om de gerichte informatie voor docenten over het geven van relationele en seksuele vorming te verbeteren.

U maakt met het volledig invullen van de enquête tot 6 februari kans op een speciaal bezoek van de Lovebuzz voor uw eerstejaars op Valentijnsdag (14 februari). In de Lovebuzz ontdekken de leerlingen tijdens een interactieve game wat zijzelf en klasgenoten vinden van liefde, seksualiteit en relaties. Daarnaast kunnen de Lovebuzz-winnaar en vier andere enquête-deelnemers als VIP naar het symposium Lesgeven in de Liefde op 20 maart in Amsterdam. Tijdens dit symposium krijgt u als docent tools en tricks om les te geven in seksuele vorming. U hoort hoe collega's lastige situaties aanpakken en bespreekbaar maken. Ook worden de eerste uitkomsten van de enquête bekend gemaakt.

De VIP-entree houdt in:

• Gratis toegang tot het symposium en een plaats op de eerste rij
• Ontvangst met champagne door de dagvoorzitter
• Gegarandeerd volgen van workshops van eerste keuze
• Gratis persoonlijk advies van een Rutgers WPF-consultant
• Een extra presentje in uw goodiebag

Rutgers WPF, kenniscentrum seksualiteit, doet ook onderzoek naar de seksuele gezondheid van jongeren tot en met 25 jaar en ontwikkelt voorlichtingsmaterialen ter ondersteuning van de lessen seksuele en relationele vorming op scholen, zoals de Lovebuzz. Het symposium Lesgeven in de Liefde is een initiatief van de Lovebuzz in samenwerking met Soa Aids Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Ga direct naar www.rutgerswpf.nl/enquete en beantwoord de 11 vragen over lesgeven in de liefde!

Voor het meedingen aan het Lovebuzz-Valentijnsbezoek en de VIP-entree zijn voorwaarden van toepassing.

VorigeExamenlevering aangepast om fraude te voorkomen
VolgendeEindtoets vanaf 2015 rond 20 april
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter