De politie in België gaat onderzoek doen naar de zelfmoord van een 13-jarige jongen die zou zijn gepest. Dat meldden donderdag Vlaamse media. Voordat hij zich zondagmiddag van het leven beroofde in zijn woonplaats Bredene, schreef hij een afscheidsbrief met daarin de namen van twee medeleerlingen.

Op de voorkant van de brief staat een persoonlijke boodschap voor zijn vader, moeder en broer. De achterkant meldt echter: 'Fuck you...(noemt twee jongensnamen), jullie moeten niets verbergen. Jullie sloegen altijd iedereen in elkaar.'

Zijn moeder gaat een klacht indienen bij de politie. Ze wil niemand beschuldigen, maar voorkomen dat in de toekomst meer kinderen het slachtoffer worden van pesten.

VorigeMeepraten over een nieuwe cao? Dat kan!
VolgendePlattelandskind vaak onnodig naar vmbo
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter