De VOO biedt ouderraden in het primair- en het voortgezet onderwijs nieuwe trainingen aan. Deze trainingen zijn speciaal voor leden van de ouderraad die duidelijkheid willen over de rol van de ouderraad, de taken en de positie op school.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training. Dit wordt bekostigd met subsidie van de overheid.

Tijdens de Training Ouderraden krijgt u antwoord op al uw actuele vragen, over de positie van de ouderraad op school, het beheer van de ouderbijdrage, juridische vormen van de ouderraad en aansprakelijkheid en verzekeringen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een effectieve samenwerking met directie en MR én de achterban van de ouderraad. Deze trainingen zijn zowel geschikt voor beginnende leden als ervaren leden, die de bestaande werkwijze effectiever willen maken.

Meer informatie over de Training Ouderraad voor het primair onderwijs kunt u vinden door hier te klikken.
Informatie over de Training Ouderraad voortgezet onderwijs kunt u vinden door hier te klikken.

VorigeBelgische leerlingen: gelukkig én gepest
VolgendeVeel docenten onbekend met pestprotocol
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter