Op woensdag 6 februari organiseerden Kennisnet en Hogeschool Iselinge een Masterclass Gamification. Tijdens de workshop hebben de deelnemers in korte tijd zelf onderwijsvraagstukken ‘gegamificeerd’ en uitgewerkt, waarvan we al wat voorbeelden hebben laten zien.

De deelnemers zijn daarna uitgenodigd om goede voorbeelden van gamification in het onderwijs in te sturen. We hebben 6 goede inzendingen ontvangen, die elk zijn beloond met een gamification playdeck (in digitale vorm nu ook te downloaden). Maar wat vind jij nu een echt goed voorbeeld van gamification in het onderwijs? Je kunt daarvoor nu stemmen op de ideeën.

De beste drie inzendingen worden beloond met het boek ‘Beter dan echt’ van Jane McGonigal.

VorigeKwaliteitsoordeel universiteit heeft weinig invloed op studiekeuze scholieren
VolgendeDekker maant basisscholen tot meer openheid
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter