De staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sander Dekker, maakt woensdag 20 maart bekend welke stad zich in het onderwijsjaar 2013-2014 ‘Onderwijsstad van het Jaar’ mag noemen.

Tijdens een bijeenkomst, die op 20 maart plaatsvindt in Breda, worden flink wat prijzen uitgereikt. Zo zal de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Sander Dekker, niet alleen bekend maken welke stad het stokje overneemt van Breda, maar zal hij ook de Nationale Onderwijsprijs uitreiken. Er worden ieder jaar twee Onderwijsprijzen uitgereikt, één aan een basisschool en één aan een middelbare school. Iedere provincie vaardigt een basis- en een middelbare school af en zij zullen het in de finale met elkaar opnemen om de Onderwijsprijs.

Bovendien zal de Stichting Nationale OnderwijsWeek aankondigen welk thema het heeft gekozen voor de Nationale OnderwijsWeek en het Onderwijsjaar 2013-2014. Met het bekendmaken van dit thema opent de stichting een offensief dat zich met name richt op de vernieuwing van het onderwijs.

De bijeenkomst en de uitreiking van de Onderwijsprijs vindt plaats in de Nederlandse Defensie Academie in Breda. De academie is toegankelijk via de ingang Kraanpoort aan de Kraanstraat 4. De bijeenkomst begint om 13.00. Om 14.30 vangt de uitreiking van de Onderwijsprijs aan.

VorigeMeer excellente academici voor de klas
VolgendeGedragsregels nodig voor seksuele omgang op scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter