Sinterklaas Cup Song hit op YouTube

De Sinterklaas Cup Song van chr. basisschool Het Talent doet het goed op YouTube: de teller stond afgelopen zondagmiddag al op meer dan 13.000 hits en het aantal hits loopt gestaag op. Uit het hele land en ook Vlaanderen komen enthousiaste reacties van kinderen en leerkrachten, maar ook van docenten Muziek van diverse PABO’s. Het ziet er naar uit dat de Sint dit jaar op een groot aantal scholen al cuppend zal worden onthaald en ook weer uitgezwaaid. Kinderen van Het Talent zijn best een beetje trots op hun clip, die ze twee weken geleden met veel plezier hebben opgenomen.

De Sinterklaas Cup Song is te vinden op Youtube

De Sinterklaas Cup Song is tevens beschikbaar met tekst

VorigeOnderwijsbonden en werkgevers weer om tafel
VolgendeVrijwillige ouderbijdrage is vaak verplicht
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter