Aanmelding LAKS-Monitor in volle gang

De LAKS-monitor gaat weer van start! Het grootste tevredenheidsonderzoek onder scholieren wordt voor de derde keer uitgevoerd in februari en maart 2014. Het LAKS wil met de monitor een helder en betrouwbaar beeld geven van de leerlingentevredenheid. Hier geeft het LAKS elke twee jaar een landelijk rapport over uit. Maar het LAKS wil voorál dat leerlingen(raden), docenten en schoolbesturen direct met de resultaten van het onderzoek aan de slag kunnen! Iedere school krijgt na afloop van de monitor een rapport waar de onderzoeksresultaten van uw school overzichtelijk worden weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten te bekijken door in te loggen op het online resultatenoverzicht. LAKS geeft deze inlog ook aan scholieren. Zo zien zowel scholieren als schoolbesturen precies wat er goed gaat en waar verbetering nodig is.

Scholen kunnen zich voor 1 december aanmelden via www.laksmonitor.nl. Hier kunt u ook terecht voor verdere informatie en eventuele vragen.

De LAKS-monitor wordt gesteund door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wordt uitgevoerd door ResearchNed. Dit onderzoeksbureau heeft een ruime ervaring op het gebied van onderzoek onder scholieren en studenten.
De resultaten van de LAKS-monitor zullen gepresenteerd worden in juni 2014. Als uw school meedoet, ontvangt uw posters en ander promotiemateriaal om het onderzoek bekend te maken op school.

VorigeHuishoudboekje lang niet altijd openbaar
VolgendeNieuwe publicatie: ‘Op ouders kun je rekenen’
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter