7 januari 2013. Op maandag 28 januari 2013 vindt de Nationale Balans Top plaats, het jaarlijkse congres van het Convenant Gezond Gewicht en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Dit jaar staat de Nationale Balans Top in het teken van sociale marketing.

Wat kunnen we leren van marketeers als het gaat om gezonder eten en meer bewegen? Sociale marketing brengt gedragstheorieën en marketingprincipes samen. Het gaat verder dan het betrekken of laten participeren van de doelgroep. U krijgt tijdens deze netwerkbijeenkomst volop inspiratie om aan de slag te gaan met het thema 'Verlangen Verleiden'. Deelname is gratis.

Datum: maandag 28 januari 2013, 12:30 uur-17:00 uur
Locatie: Theater Diligentia, Lange Voorhout 5, 2514 EA Den Haag

Convenant gezond gewicht

Het Convenant Gezond Gewicht is een samenwerkingsverband van in totaal 27 partijen afkomstig van (rijks en lokale) overheden, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, die zich gezamenlijk inzetten de stijgende trend van overgewicht en obesitas om te buigen in een daling. Ook de PO-Raad is ondertekenaar van het convenant.

Trefwoorden:

Convenant gezond gewicht, Sport, Gezondheid

VorigeGoed onderwijs is gebaat bij regelmatig contact tussen docent en student
VolgendeHet internet der dingen binnenkort in de winkel te koop
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter