Apple maakte onlangs bekend dat in haar App Store al meer dan 40 miljard apps zijn gedownload. Maar liefst 20 miljard daarvan werden in 2012 op iPhones en iPads gezet. Scholen profiteren meer en meer van het aanbod educatieve apps. Maar een goede verzamelplek voor educatieve apps is er nog niet.

Eduapp is een nieuwe website die het voor docenten makkelijk maakt om te grasduinen in een bak met voorgeselecteerde educatieve apps (iOS én Android) die docenten kunnen inzetten in de klas. Gebruikers kunnen bij iedere app lesideeën plaatsen waardoor de inzet van apps in de klas nog makkelijker wordt gemaakt.

We spraken met Marieke van Osch, één van de oprichters van Eduapp. Bekijk hieronder de video van het interview.

VorigeStraf voor vader die zegt 'sla terug'
VolgendeUNICEF en Ziggo lanceren filmproject voor primair onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter