27 september 2012Mede namens het primair onderwijs heeft de Stichting van het Onderwijs een brief gestuurd aan de nieuwe Tweede Kamer en de informateurs. In de brief vragen de voorzitters van PO-Raad, andere sectororganisaties en vakbonden aandacht voor stijgende lasten in het onderwijs en de ambitie om tot de beste onderwijsstelsels ter wereld te behoren. Als wegwijzer naar 'geweldig' onderwijs roept de Stichting van het Onderwijs de politici op om de route vast te leggen in een Nationaal Onderwijsakkoord. Een akkoord dat een basis geeft voor tien jaar consistent, koersvast en breed gedragen onderwijbeleid met als doel: goed onderwijs voor elk kind.

Trefwoorden:

Onderwijskwaliteit, Werkgeverszaken, Brieven aan politiek

VorigeKandidaten gezocht voor algemeen bestuur PO Raad
VolgendeVersterking positie leraren mogelijk met professioneel statuut
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter