27 september 2012

In de Algemene Ledenvergadering van de PO-Raad van 19 september is besloten dat de vereniging een bestuur krijgt, bestaande uit een dagelijks bestuur (DB) en een algemeen bestuur (AB). Het algemeen bestuur bestaat uit leden van de PO-Raad, die naast hun werk als (gemandateerd) schoolbestuurder ook werkzaamheden voor de vereniging verrichten. Voor de samenstelling van het eerste algemeen bestuur is een wervingscommissie op zoek naar collega-bestuurders, die zich kandidaat willen stellen voor een functie in het algemeen bestuur. Hebt u belangstelling en voldoet u aan het profiel, dan kunt u tot en met 26 oktober 2012 solliciteren.
Meer informatie over het algemeen bestuur, het gevraagde profiel en de procudure vindt u in onderstaande oproep en in de notitie PO-Raad 2.0. Sollliciteren kan door onderstaand vragenformulier in te vullen en samen met een actueel CV digitaal te sturen naar selectiecommissieAB@poraad.nl.
De wervingscommissie bestaat uit Thea Meijer (voorzitter), Loek van der Kroon en René van Harten.

Trefwoorden:

Vereniging

VorigeStappenplan Dingen om te Doen
VolgendeUitnodiging tot Nationaal Onderwijsakkoord
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter