Stem van het Onderwijs  vervolgstappen

Gedurende 5 weken hebben we de mogelijkheid geboden om aan Kennisnet Innovatie kenbaar te maken wat belangrijke vraagstukken zijn waar we ons mee bezig moeten houden. Middels het geven van stemmen konden de vraagstukken ook gerangschikt worden. Het heeft geresulteerd in een mooie lijst met vraagstukken die door anderen herkent worden door anderen en die dus belangrijk zijn om op te pakken. Daarvoor onze dank!

We zijn nu bezig met het vormgeven van de vervolgstappen. In een aantal bijeenkomsten in het nieuwe schooljaar willen we de vraagstukken gaan verdiepen en proberen verschillende oplossingsrichtingen te bedenken. Deze stellen we ook weer beschikbaar via een vergelijkbaar platform als dat we nu hebben ingezet voor het verzamelen van de vraagstukken.

Op een aantal van de ingediende vraagstukken lopen bij de unit Innovatie of andere afdelingen al activiteiten. Daarvan bekijken we nu of het vraagstuk binnen die activiteiten al opgepakt gaat worden, of dat het toch om iets nieuws gaat waar we nog geen aandacht aan besteden. Ook zijn er een aantal vraagstukken ingediend waar we niet iets kunnen betekenen in de vorm van activiteiten. Daarover zullen we terugkoppeling geven op o.a. deze blog.

Het indienen van vraagstukken is op dit moment niet mogelijk, maar ze zijn nog wel in te zien. Ook kunnen er nog wel comments gegeven worden op de vraagstukken, dus mocht je waardevolle tips of aanvullingen hebben dan kunnen die daar geplaatst worden.

VorigeIn gesprek met Django van Amstel over collectief adaptief leren
VolgendeIn gesprek met Robert van Hoesel over de Opdrachten Database
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter