Studenten ROC Vlissingen geven ouderen computercursus

Vijf studenten van ROC Vlissingen leren komend najaar ouderen de fijne kneepjes van het computeren. Onder begeleiding van een docent verzorgen ze in samenwerking met Zorggroep Ter Weel en Samen Online Nederland een computercursus. Dat meldt de website van Zorggroep Ter Weel.
Gedurende zes weken kunnen ouderen elke week aan drie bijeenkomsten deelnemen. Chatten, surfen en mailen zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus. Het draait echter niet alleen om computervaardigheden. Ook het contact tussen twee werelden - die van jong en oud - staat voorop tijdens de bijeenkomsten.

De computercursus zal worden gegeven in het computerlokaal van de locatie Gasthuis van Zorggroep Ter Weel. Elke bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Nationale Onderwijsgids

VorigeFinale Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6
VolgendeHoe maak je onderwijs passend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter