Finale Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6

Zaterdag 2 juni 2012 was Amsterdam het toneel van de finale van het voetbalevenement Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6. Bij de jongens werd groep 8 van basisschool De Blokwhere uit Volendam Nederlands kampioen. Bij de meisjes ging de nationale titel naar basisschool Besoyen uit Waalwijk. Daarover bericht het Noordhollands Dagblad.
In het schooljaar 2011-2012 gingen ruim veertienduizend Nederlandse basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 tijdens Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 op straat de strijd met elkaar aan. De winnende jongens van basisschool De Blokwhere hebben een uitnodiging ontvangen om dinsdag 5 juni naar Polen af te reizen voor een wedstrijd en opnieuw een huldiging. Bovendien staat hen een ontmoeting met de spelers van het grote Oranje te wachten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeSociale media we moeten de taal wel leren begrijpen
VolgendeStudenten ROC Vlissingen geven ouderen computercursus
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter