Hoe maak je onderwijs passend

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen vragen om een andere benadering van het onderwijs. Veranderingen zoals bezuinigen, teruglopende leerlingaantallen, veranderende vraag van bedrijven en druk op meer kwaliteit. Hoe organiseer je zelfstandig leren en werken tijdens de les, maar ook binnen de gehele onderwijsinstelling? En dat met de beschikbare tijd en middelen? Wat vraagt dat van de organisatie? Welke skills vraagt dit van de docent, maar ook van het management? En wat kunnen we leren van bedrijven die het mobiel en flexibel werken toepassen? Deze vragen komen aan bod tijdens de Summerschool+ op 20 21 en 27 28 augustus. Meld je aan of lees meer over de Summerschool+.

VorigeStudenten ROC Vlissingen geven ouderen computercursus
VolgendeEnquete onderwijs en kinderopvanghuisvesting
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter