4 juni 2012

In het onderwijs gaat de komende jaren veel veranderen op het gebied van huisvesting. Bent u bestuurder/directeur van één of meerdere scholen in het primair onderwijs en bent u zich bewust van de vraagstukken die deze ontwikkelingen met zich mee zullen brengen? En belangrijker nog; van de mogelijke invloed op het welbevinden van uw leerlingen en collega's?
Begin april is een nieuw landelijk kenniscentrum voor de huisvesting van onderwijs en kinderopvang gestart. Het kenniscentrum heeft de ambitie u zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw vragen op het gebied van huisvesten, investeren en ondernemen, en daarmee bij te dragen aan een grote sprong voorwaarts in de kwaliteit van gebouwvoorzieningen voor kinderen.
Het kenniscentrum gaat graag voor u aan de slag en probeert daarbij de dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoeften. Daarom vragen wij u om deel te nemen aan dit marktonderzoek. Het invullen kost u ongeveer tien minuten. Op maandag 18 juni sluit de enquête. We hopen van harte dat u voor die tijd een moment neemt om uw behoeften, wensen en suggesties met ons te delen.


Trefwoorden:

Huisvesting

Relevante links:Klik hier om de enquête te starten (voor bestuurders)Klik hier om de enquête te starten (voor niet-bestuurders)Nieuw kenniscentrum voor de huisvesting van onderwijs en kinderopvang

VorigeHoe maak je onderwijs passend
VolgendeEindhovense studenten Artiest Theater op de planken
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter