Eindhovense studenten Artiest Theater op de planken

Studenten van de opleiding Artiest Theater van ROC Eindhoven voeren deze week in Eindhoven drie zelfgemaakte toneelstukken op. Dat doen zij tot en met 8 juni 2012. Daarover bericht de website van ROC Eindhoven.
In het Klokgebouw spelen de studenten het toneelstuk 'Bos'. Deze voorstelling gaat over dood, verlangen, geluk en liefde. De muzikale kindervoorstelling 'Lasso!', over vier jonge mensen die hun dromen willen verwezenlijken, voeren ze op in het Temporary Art Centre (TAC). Ook het toneelstuk 'Muf', over zes mensen die samen door het stof kruipen, vindt plaats in het TAC.

Meer informatie over de data en aanvangstijden staat op de website van ROC Eindhoven.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEnquete onderwijs en kinderopvanghuisvesting
VolgendeMotivatie elementen in games
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter