Studenten Landstede werken bij Hotel Lumen

Landstede en Hotel Lumen hebben vorig jaar de handen ineengeslagen. Het eigentijdse viersterrenhotel in het stadion van FC Zwolle biedt mbo-studenten een goede praktijkomgeving. Dat meldt de website van Landstede.
Meewerken bij de receptie, bij de huishoudingafdeling en in de Bluefinger Lounge. Studenten van bijvoorbeeld de Landstede-opleidingen Facilitaire Dienstverlening en Gastheer/Gastvrouw doen het allemaal onder begeleiding van een professionele kracht van Hotel Lumen. Soms tijdens een kort traject, maar sommigen lopen er ook vijf maanden stage.

De studenten van Landstede zijn erg positief over hun leerwerkplek bij Hotel Lumen. Het hotel en Landstede zijn van plan een extra impuls te gaan geven aan hun samenwerking.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMartenahiem en scholengemeenschap Anna Maria van Schurman vinden elkaar
VolgendeGezondere voeding in schoolkantines
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter