Deltion College start Raad van Advies

Ongeveer 25 topfunctionarissen uit het (regionale) bedrijfsleven en de non-profitsector kwamen op woensdag 20 juni voor de tweede keer bij elkaar op het Deltion College in Zwolle.
Samen vormen zij de Raad van Advies. Een gezelschap dat de school de komende jaren vanuit hun kennis en ervaring adviseert over onderwijs, opleidingen en de aansluiting met het werkveld. Het Deltion College wil hiermee actief ervaringen uitwisselen tussen onderwijs en de regionale arbeidsmarkt.

De Raad van Advies is voor het Deltion College een manier om de verbondenheid met de regionale arbeidsmarkt meer inhoud te geven. Door het uitwisselen van ervaringen draagt de Raad bij aan de kwaliteit van het onderwijs, denken zij mee over talentontwikkeling in de regio en zorgen zij bijvoorbeeld voor stageplekken voor docenten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeWinnaars gekozen tijdens sportgala Zwolse topsportopleiding
VolgendePersonele bekostiging stijgt met 042%
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter