Winnaars gekozen tijdens sportgala Zwolse topsportopleiding

Afgelopen woensdag hield het Centre for Sports Education (CSE) in Zwolle zijn tweede sportgala. Tijdens dit gala werden de sportmannen, sportvrouwen en opvallende nieuwkomer van het jaar bekendgemaakt.
Het CSE is een school waar jongeren uit de groep 7 en 8 van het basisschoolonderwijs, het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs zich dag in dag uit kunnen focussen op hun ontwikkeling als topsporter, waarbij het onderwijs uiteraard ook van groot belang is.

Bij de bovenbouw ging de prijs voor de beste sportman naar voetballer Ibrahim Ikililou uit 5 vwo. Hockeyster Maxime Kerstholt (4 vwo) werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar.

In de onderbouw gingen de prijzen naar Nora Spraakman (volleybal, 2 vwo) en tafeltennisser Bas Hergelink (2 vmbo). Als beste nieuwkomer kwam Floris Veth uit de bus. De golfer zit in 3 havo.

De leerlingen zijn eerder dit voorjaar opgegeven door hun eigen docenten, trainers en begeleiders. Alle medewerkers en leerlingen mochten vervolgens hun stem uitbrengen op een van de genomineerden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBommen gevonden bij basisschool in Dongen
VolgendeDeltion College start Raad van Advies
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter