CDA Kamerlid Biskop in gesprek met hoogbegaafde leerlingen

Het is niet zozeer dat er te weinig lesstof is voor hoogbegaafden, maar dat leerkrachten onvoldoende bekend zijn mt deze lesstof en hoe deze toe te passen bij hele slimme leerlingen. Dat was n van de belangrijkste conclusies uit het gesprek dat CDA-kamerlid Jack Biskop vandaag had met drie hoogbegaafde leerlingen en Toine Maes, directeur van Kennisnet.


Bij het gesprek was ook een leerkracht van hoogbegaafdenschool De Vuurvogel aanwezig. In de week dat Marja van Bijsterveldt, minister van Onderwijs, onderzoek naar buiten brengt over de begeleiding van excellente leerlingen, nodigde Kennisnet alle betrokken partijen uit om te bespreken in hoeverre ict een rol kan spelen in het onderwijzen van excellente leerlingen (hoogbegaafden en zeer slimme leerlingen).


Lees meer in het persbericht.

VorigeTraject Thuiszitters Voortgezet Onderwijs Noord gestart
VolgendeGewichtenregeling ingewikkeld en niet effectief
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter