Donderdag 21 juni 2012 organiseert de deelgemeente Rozenburg samen met ProDemos het project Jongerendeelraad. Daarover bericht de website van de gemeente Rotterdam.
Doel van deze dag is om dertig havo- en vwo-leerlingen van CSG PENTA College (locatie Godfried Richter) uit Rotterdam te laten kennismaken met de lokale politiek. Binnen het thema 'Als wij het voor het zeggen hebben' presenteren de leerlingen een concreet project dat maximaal vierduizend euro mag kosten. 's Avonds beslissen ze tijdens de Jongerendeelraadvergadering zelf welk voorgesteld project daadwerkelijk zal worden uitgevoerd.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEnthousiasme over SchoolWeek2012
VolgendeEerst ontslagen en vanaf 2015 gebrek aan leraren in primair onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter