Enthousiasme over SchoolWeek2012

Uit een online evaluatie van de Vereniging van Openbare en Algemeen Toegankelijke Scholen (VOS/ABB) blijkt dat deelnemers aan de School!Week2012 goed te spreken zijn over dit evenement. Daarover bericht de website van VOS/ABB.
De School!Week2012, die werd georganiseerd door VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO), vond plaats van 19 tot en met 23 maart. Tijdens deze week organiseerden deelnemende scholen tal van activiteiten om de nadruk te leggen op het positieve imago en de noodzakelijke maatschappelijke taken van het openbaar onderwijs in Nederland.

De School!Week2013 staat gepland voor 18 tot en met 22 maart 2013.

Nationale Onderwijsgids

VorigePO Raad zoekt leden voor nieuw netwerk Onderwijsinnovatie en ict
VolgendeJongerendeelraad in raadzaal deelgemeente Rozenburg
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter