Schilderstudenten helpen Materiaal voor Monumenten

Op verzoek van de stichting Materiaal voor Monumenten hebben vier studenten van ROC van Twente deelgenomen aan een restauratieproject. De eerstejaarsstudenten van de opleiding Medewerker schilderen lieten deuren en panelen van honderden jaren oud er weer als nieuw uitzien. Dat meldt de website van ROC van Twente.
Oude verflagen afbranden, de deuren en panelen in de grondverf zetten, kitten, plamuren en ten slotte aflakken: het was een pittige doch leerzame klus voor het viertal studenten. Het resultaat van hun inspanningen is binnenkort te bekijken bij de stichting Materiaal voor Monumenten bij Erve Woldhuis aan de Haarweg 3 in Hengelo.

Nationale Onderwijsgids

VorigeAtletiekclass voor atleten Thomas a Kempis College
VolgendePO Raad zoekt leden voor nieuw netwerk Onderwijsinnovatie en ict
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter