Atletiekclass voor atleten Thomas a Kempis College

Na de zomervakantie start het Thomas a Kempis College met een atletiekclass. Dat doet de Zwolse school samen met Atletiekvereniging PEC 1910. De atletiekclass biedt atleten de kans om hun sporttalenten verder te ontwikkelen. Daarover bericht de website van Landstede.
Leerlingen uit de atletiekclass kunnen 's ochtends onder schooltijd trainen bij ervaren trainers van Atletiekvereniging PEC 1910, maar blijven ook sporten bij hun eigen atletiekvereniging. Tijdens de trainingen zal de nadruk liggen op techniek.

De extra sportinspanningen zullen hun onderwijsprestaties niet in de weg gaan zitten. Vergeleken met hun klasgenoten die niet deelnemen aan de atletiekclass, leveren ze alleen enkele lesuren kunst in. Verder krijgen ze dezelfde hoeveelheid huiswerk en leerstof.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBouw nieuwe brede school Maasbree vertraagd
VolgendeSchilderstudenten helpen Materiaal voor Monumenten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter