Megatennisclinic in Amsterdam ArenA

Circa vijfhonderd scholieren maken dinsdag 12 juni 2012 in Amsterdam kennis met tennis. De Amsterdam ArenA is omgetoverd tot een heuse tennistempel. Speciaal voor de megatennisclinic zijn in de thuishaven van voetbalclub Ajax 25 tennisvelden aangelegd. Daarover bericht de website van de gemeente Amsterdam.
Tijdens de clinic, die mede wordt ondersteund door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB), zullen bijvoorbeeld voormalig tennistopper John van Lottum en de huidige topspeler Thiemo de Bakker de deelnemende schoolkinderen de fijne kneepjes van het tennis leren.

De internationaal bekende tenniscoach Sven Groeneveld kijkt deze dag uit naar scholieren met tennistalent. De eerste scholen zijn 12 juni van 09.00 tot 12.00 uur aan de beurt. 's Middags van 13.00 tot 16.00 uur volgt een tweede sessie.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHaagse Schoolsport Olympiade 2012
VolgendeCulinair talent ROC Mondriaan wint reis naar Japan
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter