Haagse Schoolsport Olympiade 2012

Drieduizend leerlingen uit groep 8 van de scholen van het Haags primair onderwijs doen op maandag 11 en dinsdag 12 juni 2012 mee aan de Haagse Schoolsportolympiade. Wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) opent maandag om 08.45 uur het festijn Schoolsport Olympiade 2012.
Het evenement vindt plaats in en rond het complex van de Academie voor Sportstudies aan de Laan van Poot in Den Haag. Het programma van de Schoolsport Olympiade 2012 staat in het teken van sport, gezonde voeding en verstandig gebruik van water.

Na de opening om 09.00 uur is er een demonstratie bossaball. Dit is een spectaculaire mengeling van voetbal, volleybal en gymnastiek waarbij wordt gebruikgemaakt van een springkussen. Daarna meten de deelnemers hun krachten met elkaar in sporten als basketbal, voetbal, touwtrekken, atletiek, handbal, korfbal en beeball.

Nationale Onderwijsgids

VorigeVernieuwen roept weerstand op
VolgendeMegatennisclinic in Amsterdam ArenA
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter